Leef-Beton Rotterdam - betonlook wanden en vloer

In dit penthouse in Rotterdam zijn de wanden en vloeren voorzien van Leef-Beton. De betonlook muren en vloer geven het appartement een moderne en luxe uitstraling. De wanden, met een totale oppervlakte van tachtig vierkante meter, zijn voorzien van Leef-Beton in de kleur zwart 1.2. Op de vloeren (30 m2) is Leef-Beton in de kleur zwart 1.7 aangebracht. Leef-Beton is leverbaar in een zeer brede range aan kleuren, zodat er voor elke ruimte de juiste betonlook kan worden gerealiseerd.

Stevig en waterdicht

Door de samenstelling van ons product kan deze vloer (voor zeer lange tijd) tegen een stootje. Tevens is Leef-Beton waterdicht en dus gemakkelijk schoon te houden. Dit Leef-Beton project in Rotterdam werd uitgevoerd door Bart Franke Stukadoorswerken.

 

Zelf ook Leef-Beton?

Hebt u een woning of bedrijfsruimte die u wilt voorzien van een mooie betonlook vloer (en wanden) met alle voordelen van een moderne gietvloer? Kies dan voor Leef-Beton. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, u ontvangt snel een reactie van een Leef-Beton specialist bij u in de buurt.