Onze Service

Wij bieden u een unieke cementgebonden mortel die toepasbaar is in iedere ruimte. Door de flexibiliteit en waterdichtheid zijn er tal van mogelijkheden. Dit is waar Leef-Beton voor staat.

Tips voor onderhoud

De speciaal ontwikkelde laklaag maakt Leef-Beton zeer onderhoudsvriendelijk. Onze onderhoudslijn, speciaal ontwikkeld voor Leef-Beton, zorgt ervoor dat dit voor lange termijn gewaarborgd blijft. De Leef-Beton Polish zorgt voor extra beschermlaagje. De Leef-Beton Cleaner is voor de dagelijkse schoonmaak.

Duurzaamheid

Leef-Beton is een uiterst duurzame toepassing voor elke ruimte in uw woning of bedrijf. Onze produkten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste en modernste kwaliteitseisen qua veiligheid en comfort.

Waar te verkrijgen?

Leef-Beton is alleen verkrijgbaar via speciaal gecertificeerde verwerkers. Deze verwerkers zijn door ROMAR-VOSS speciaal getraind en geschoold in het aanbrengen van Leef-Beton. Zo waarborgen wij samen met de verwerkers de kwaliteit.

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan en u ontvangt snel een antwoord van een Leef-Beton specialist bij u in de buurt.